Valpreventie

Wist u dat 65-plussers gemiddeld drie keer per jaar vallen? Na de cursus Valpreventie ‘In Balans’ is de kans dat u valt een stuk kleiner en bent u minder bang om te vallen. Uw conditie en spierkracht verbeteren door oefeningen waardoor u steviger staat.

Gezonde Leefstijl Interventie

Fysio Zuyd geeft Coaching op Leefstijl (CooL) om de gezondheid van patiënten blijvend te verbeteren. Deze vorm van gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) behandelt voeding, beweging, timemanagement, stress, slaap en ontspanning.

Zwangerfit

NVFB-Zwangerfit is een actieve vorm van groepsbegeleiding voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Door de oefeningen blijf je fit tijdens en na de zwangerschap en houd je je conditie, spierkracht en fitheid op peil. De cursus wordt gegeven door een (bekken)fysiotherapeute.

Fysio Fitness

Als je wilt werken aan je conditie onder begeleiding van een specialist, kun je je aanmelden voor Fysio Fitness. Met deze activiteit vergroot je de kracht en conditie van je lichaam met oefentherapie en trainingstoestellen.

Voedingsdeskundige

Goede voeding is een belangrijke factor in het welzijn van ieder mens. Daarom heeft Fysio Zuyd ook voedingsdeskundigen in huis, die jou persoonlijk advies geven en begeleiden op het gebied van voeding.

Tongersestraat

Mosae Forum

Caberg

De Fronten

Sint-Pieter

Céramique

 

Herculeshof

Mariaberg

Valkenburg

UM Sport

Fysio Zuyd Eijsden

Fysio Zuyd Blerick

Fysio Zuyd Kerkrade

Ergo Zuyd Maastricht

Osteo Zuyd Maastricht

Fysio Zuyd Venlo