Missie en visie

Bij Fysio Zuyd werken professionals, die met veel zorg en aandacht jouw klachten
behandelen. Onze fysiotherapeuten zijn geschoold naar de hoogste kwaliteitseisen en beschikken daarom over alle belangrijke specialisaties. Naast de algemene kennis van fysiotherapie, heeft iedere medewerker een eigen specialisatie, zoals manuele therapie, bekken- of sportfysiotherapie. Je kunt bij onze fysiotherapeuten terecht voor uiteenlopende klachten: van lage rugklachten tot schouderpijn door een ontsteking of blessure tot knieklachten of pijn door een verkeerde (werk)houding.

Organisatie

Fysio Zuyd is aangesloten bij: KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), NVFG (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie), CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie), Stichting Fy’net (Samenwerking Fysiotherapie Maastricht en Heuvelland), het regionaal Claudicationetwerk, ParkinsonNet, EN (Ergotherapie Nederland)

Privacy

Fysio Zuyd vraagt vooraf altijd om uw toestemming voor het intern gebruik van uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden nooit verstrekt aan derden, conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Als cliënt heeft u bovendien het recht uw dossier in te zien.

Huisregels

Als u verhinderd bent voor een afspraak, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch aan ons door te geven. Als u te laat of helemaal niet afbelt, zijn wij genoodzaakt het consult bij u in rekening te brengen, ook wanneer u normaliter als ziekenfondsverzekerde niet zelf eerst de rekening krijgt.

Geschiedenis

1972
Tongersestraat
Fysiotherapie Jaspars - Godfroy

Jos en Jaspar openen samen de fysiotherapiepraktijk aan de Tongersestraat

2002
Tongersestraat
Bram Jaspars

Bram Jaspars studeert af als fysiotherapeut en wordt mede-eigenaar in de praktijk van zijn ouders.

2004
Lage Kanaaldijk
Strik- Van der Linden

Willem en Babs starten aan de Lage Kanaaldijk Therapeutische Ouderencentrum Strik- Van der Linden voor fysiotherapie en ergotherapie

2010
Nieuwe vestiging
Mosae Forum

Fysiotherapie Jaspars slaat de handen ineen met Medisch Centrum Mosae Forum en gaat van start op de gelijknameige locatie, die inmiddels is uitgegroeid tot de praktijk aan de Gubbelstraat.

2012
Samenwerking Bram en Willem
Caberg

Willem en Bram bundelen hun krachten aan de zorgboulevard in Caberg, hiermee zijn Fysio Zuyd en Ergo Zuyd een feit.

2015
Multi - disciplinair centrum
Sint Nicolaasstraat

Fysio Zuyd opent de deuren van multi-disciplinair centrum voor fysiotherapie, ergotherapie en osteopathie in samenwerking met de huisartsenpraktijk.

2016
Noord-Limburg
Blerick

Fysio Zuyd opent de eerste locatie in Noord-Limburg.

2019
Tongersestraat
Osteo Zuyd

Valery, Bram en Willem richten gezamenlijk de derde bedrijfstak op: Osteo Zuyd.

2019
Overname en oprichting
Valkenburg en Venlo

Door de overname van een praktijk in Valkenburg vestigt Fysio Zuyd zich definitief in het Heuvelland. In Venlo ziet de tweede locatie van Fysio Zuyd in Noord-Limburg het levenslicht. 

2021
Victor de Stuerstraat
Centrum voor Gezondheid De Fronten

Fysio Zuyd opent een nieuwe locatie in Medisch Centrum De Fronten, nabij het stadscentrum. 

2022
Overname
Sint Pieter en Ceramique

Door de overname van Fysio Bastiaens breidt Fysio Zuyd uit met drie nieuwe filialen in Maastricht. Inmiddels heeft Fysio Zuyd 20 vestigingen. 

2022
Jubileum Fysio Zuyd
50 Jaar

Al 50 jaar lang kwalitatieve zorg vol persoonlijke aandacht bij u om de hoek.

Contact

Heb je (pijn) klachten? Blijf er niet te lang mee rondlopen! Fysio Zuyd helpt. Maak een afspraak bij een locatie bij jou in de buurt. Onze specialisten staan voor je klaar.

Tongersestraat

Mosae Forum

Caberg

De Fronten

Sint-Pieter

Céramique

 

Herculeshof

Mariaberg

Valkenburg

UM Sport

Fysio Zuyd Eijsden

Fysio Zuyd Blerick

Fysio Zuyd Kerkrade

Ergo Zuyd Maastricht

Osteo Zuyd Maastricht

Fysio Zuyd Venlo