Sportfysiotherapie

Bij hydrotherapie wordt gebruikgemaakt van de opwaartse kracht en weerstand van water. Alle oefeningen worden daarom uitgevoerd in een (verwarmd) zwembad.

Shockwavetherapie

Om chronische pijn in de spieren, pezen en gewrichten te behandelen, kan shockwavetherapie worden toegepast. Met geluidsgolven worden de bloedsomloop en stofwisseling gestimuleerd, waardoor de pijn afneemt.

Oncologiefysiotherapie

De diagnose kanker heeft een enorme impact. Oncologiefysiotherapie is er speciaal voor kankerpatiënten direct na diagnose, tijdens de behandeling of revalidatie of in de palliatieve of terminale fase.

Oedeemfysiotherapie

Oedeem wordt veroorzaakt door een verstoord evenwicht tussen de aan- en afvoer van vocht, door de behandeling van kanker, bloedvatproblemen, een operatie of ongeval.

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is het verbeteren van je lichaamshouding en beweging. Het richt zich vooral op functiestoornissen van de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Daarmee is manuele therapie voor verschillende klachten toe te passen.

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van baby’s en kinderen tot achttien jaar, die achterlopen in hun bewegingsontwikkeling of andere problemen ervaren met hun bewegingsvaardigheden.

Kaakfysiotherapie / CRAFTA-therapie

Fysio Zuyd hanteert CRAFTA-therapie voor de behandeling van klachten rondom het kaakgewricht, oor, hoofd, nek en halsregio. Dit is een erkende behandel- en onderzoeksmethode.

Hydrotherapie

Bij hydrotherapie wordt gebruikgemaakt van de opwaartse kracht en weerstand van water. Alle oefeningen worden daarom uitgevoerd in een (verwarmd) zwembad.

Echografie

Echografie is een aanvullende onderzoeksmethode binnen de fysiotherapie. Tijdens het consult worden weefsels als spieren, pezen, banden en slijmbeurzen in beeld gebracht.

Bekkenfysiotherapie

Deze vorm van fysiotherapie richt zich op het voorkomen en genezen van klachten in het bekkengebied, inclusief de buik en rug. Hierbij worden de spieren in de rug, buik en bekkenbodem.

Tongersestraat

Mosae Forum

Caberg

De Fronten

Sint-Pieter

Céramique

 

Herculeshof

Mariaberg

Valkenburg

UM Sport

Fysio Zuyd Eijsden

Fysio Zuyd Blerick

Fysio Zuyd Kerkrade

Ergo Zuyd Maastricht

Osteo Zuyd Maastricht

Fysio Zuyd Venlo