Fysio Zuyd Strik & van der Linden

Praktische informatie
Fysio Zuyd Strik 
Sint Nicolaasstraat 7
6211NL Maastricht
Telefoon: 043 - 321 85 69
E-mail: office@fysiozuyd.nl

Openingstijden
maandag: 8.00 – 17.00 uur
dinsdag: 8.00 - 17.00 uur
woensdag: 8.00 - 17.00 uur
donderdag: 8.00 - 17.00 uur
vrijdag: 8.00 - 17.00 uur
zaterdag en zondag: gesloten 

Praktijk

In onze praktijk kan iedereen terecht voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, of dat nu is door ouderdom, een blessure, ziekte of een aandoening. Al onze behandelmethoden zijn erop gericht uw lichamelijk functioneren te herstellen, onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van uw leven.

Ons team richt zich op het dagelijks functioneren van ouderen met complexe gezondheidsproblematiek. De behandeling is gericht op het behouden en/of vergroten van de zelfredzaamheid, een belangrijke voorwaarde voor de kwaliteit van leven (bewegen, lopen, wassen, kleden, eten en drinken enzovoorts).

u wordt behandeld door een team van specialisten en behandelaars zoals een specialist ouderen geneeskunde, verpleegkundige ouderen geneeskunde, psycholoog, geriatrie fysiotherapeut, ergotherapeut, en een diëtiste.

In de meeste gevallen wordt de therapie gegeven in de thuissituatie, omdat onze ervaring leert dat therapie in een vertrouwde en herkenbare omgeving de beste resultaten oplevert. De behandeling is meestal langdurig en er zijn verschillende disciplines bij betrokken.

Specialisaties

Fysio Zuyd Strik is een multidisciplinair centrum waar u terecht kunt voor:

Fysiotherapie
Ergotherapie
Geriatriefysiotherapie
Neurorevalidatie
aangesloten bij Parkinsonnet
Claudicatio intermittens
COPD

Oedeemtherapie
Dry needling
Diëtetiek

Voor meer informatie: zie Behandelingen