Fysio Zuyd Jaspars

Praktische informatie
Fysio Zuyd Jaspars
Tongersestraat 18
6211 LN Maastricht

Telefoon: 043 - 351 08 00
E-mail: fysio@jaspars.com

Openingstijden
maandag: 8.00 - 18.00 uur
dinsdag: 8.00 - 18.00 uur
woensdag: 8.00 - 18.00 uur
donderdag: 8.00 - 18.00 uur
vrijdag: 8.00 - 18.00 uur
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Praktijk

In onze praktijk kan iedereen terecht voor wie bewegen door een blessure, ziekte, aandoening of bijzondere omstandigheid als zwangerschap niet vanzelfsprekend is. Al onze behandelmethoden zijn erop gericht uw lichamelijk functioneren te herstellen, onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van uw leven.

Ons team is naast fysiotherapie gespecialiseerd in ten minste één andere verbijzondering. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan behandelmogelijkheden aanbieden.

Specialisaties

Fysio Zuyd Jaspars is een multidisciplinair centrum waar u terecht kunt voor:
Fysiotherapie
Geriatriefysiotherapie
Manuele therapie
Bekkentherapie
Oedeemtherapie
Dry needling
Shockwave-therapie/echografie
Fysiofitness
Zwangerfit
Personal Training
Ergotherapie
Osteopathie
Voor meer informatie: zie Behandelingen

FYSIO ZUYD LIFESTYLE
Wilt u ook gezond afvallen?
Volg dan nu onze leefstijl cursus. Uw wordt begeleid door een gewichtsconsulent die samen met u aan de slag gaat om uw gezonde levensstijl te realiseren, de gewichtsconsulent helpt u op een andere manier te kijken naar uw lichaam en gezondheid, leert u hoe gezond afvallen werkt, hoe uw lichaam werkt en wat u moet doen om het gezond en fit te houden
 
Uw krijgt eerst een intake waar doelen besproken zullen worden en een aantal metingen gedaan worden. Uw lengte, gewicht, tailleomvang en vetpercentage worden gemeten.
De consulent bespreekt met u uw gangbare voedings- en leefpatroon. Vervolgens vraagt de consulent u enige dagen een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in uw voedingsgewoonten. Voor het beste resultaat is het uiteraard belangrijk dat u alles zorgvuldig en eerlijk opschrijft. Tijdens de vervolgafspraken geeft de consulent u voedings-en beweegadviezen die u helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. Het aanpassen van uw levensstijl en het aanleren van een nieuw voedingspatroon gaan niet vanzelf. Dit vraagt van u tijd en energie. De gewichtsconsulent motiveert u en samen zetten jullie de juiste stappen in de juiste richting voor het bereiken van uw doel.