Over

Fysio Zuyd Groep is een collectief van fysiotherapiepraktijken, een osteopathiepraktijk en een ergotherapiepraktijk in Maastricht en het Heuvelland. Samen presenteren wij u een ruim aanbod behandelingen.
De behandeling kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak.

Suggesties en klachten

Heeft u een klacht over uw behandeling? Laat het uw behandelaar weten! Dan gaat hij samen met u op zoek naar een oplossing. Voor klachten belt u met Willem Strik, Babs Strik - Van der Linden of Bram Jaspars, bereikbaar op het algemene telefoonnummer: 043 - 321 85 69.
 

Organisatie

Fysio Zuyd Groep is aangesloten bij: KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), NVFG (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie), CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie), Stichting Fy’net (Samenwerking Fysiotherapie Maastricht en Heuvelland), het regionaal Claudicationetwerk, ParkinsonNet, EN (Ergotherapie Nederland), NVD (Nederlandse vereniging van Diëtisten).

Privacy
Fysio Zuyd Groep vraagt vooraf altijd om uw toestemming voor het intern gebruik van uw persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden nooit verstrekt aan derden, conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Als cliënt heeft u bovendien het recht uw dossier in te zien.

Huisregels
Als u verhinderd bent voor een afspraak, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch aan ons door te geven. Als u te laat of helemaal niet afbelt, zijn wij genoodzaakt het consult bij u in rekening te brengen, ook wanneer u normaliter als ziekenfondsverzekerde niet zelf eerst de rekening krijgt.